Carnitas Tacos με μοσχάρι

45 Λεπτά
Χρόνος εκτέλεσης
5
Mερίδες

Ένα γρήγορο πιάτο με πολλή γεύση και εσάνς από λατινική Αμερική! Η Μεξικάνικη συνταγή για κομματάκια από μοσχάρι ονομάζεται tacitos και θα τα λατρέψεις όταν θα πεινάς και θα χρειάζεσαι κάτι χορταστικό και ελαφρύ!

220 θερμίδες

Συστατικά

  • 2 μέτριες ντομάτες ψιλοκομμένες
  • 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 1/4 του φλιτζανιού αβοκάντο ψιλοκομμένο
  • 2 κ.σ. ψιλοκομμένο κόλιαντρο
  • 1 κ.σ. φρέσκο χυμό lime
  • Αλάτι και πιπέρι
  • 8 τορτίγιες καλαμποκιού
  • 200 γρ. κομμάτια μοσχάρι ψητό ή βρασμένο κομμένο σε κυβάκια (μπορεί να είναι από φαγητό που περίσεψε)
  • 1 lime κομμένο σε 8 φετούλες

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Σε ένα μπολ ανάμειξε τις ντομάτες, το κρεμμύδι, το αβοκάντο, το κόλιαντρο και τον χυμό Lime. Αλατοπιπέρωσε
  • Ζέστανε τις τορτίγιες σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας
  • Μοίρασε το κρέας σε κάθε τορτίγια και από πάνω βάλε περίπου 3 κ.σ. από την σάλσα
  • Δίπλωσε την τορτίγια στα δύο και σέρβιρε με μια φετούλα lime

Tip


Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164