Σιγοβρασμένος κιμάς σε σάλτσα από κέτσαπ, σερβιρισμένος σε ψωμάκια για burger
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 3 κ. σούπας βούτυρο
- 1/2 φλ. κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 1 κόκκινη πιπεριά
- 1 1/2 κ. γλυκού σκόρδο λιωμένο
- 500 gr μοσχαρίσιος κιμάς
- 2 1/2 κ. σούπας μαύρη ζάχαρη
- 2 κ. σούπας μουστάρδα Dijon
- 2 κ. σούπας Worcestershire Sauce
- 1 κ. γλυκού καπνιστή πάπρικα
- 1 φλ. κέτσαπ
- 1/4 φλ. ξύδι
- αλάτι, πιπέρι
- ψωμάκια για burger
Τρόπος Μαγειρέματος
- Ζέστανε μια κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά και βάλε το βούτυρο να λιώσει.
- Πρόσθεσε το κρεμμύδι και σοτάρισέ το για πέντε λεπτά.
- Πρόσθεσε και την πιπεριά ψιλοκομμένη με το σκόρδο και ανακάτεψε συνεχόμενα για ένα ακόμη λεπτό.
- Ρίξε και τον κιμά στην κατσαρόλα, σπάζοντάς τον με την κουτάλα και άφησε να καβουρδιστεί με τα υπόλοιπα υλικά για άλλα τρία λεπτά.
- Πρόσθεσε τη μαύρη ζάχαρη, τη μουστάρδα τη Worcestershire Sauce και την πάπρικα με αλατοπίπερο και ανακάτεψε καλά τα υλικά.
- Ρίξε και την κέτσαπ με το ξύδι και άφησε να βράσουν για περίπου μία ώρα σε χαμηλή φωτιά.
- Μοίρασε το μείγμα στα ψωμάκια και σέρβιρε με πατατοσαλάτα.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ