Το πιο τρυφερό κομμάτι μοσχαρίσου κρέατος και ψητα λαχανικά σε σουβλάκι! Τι καλύτερο μπορείς να σκεφτείς για μια ημέρα BBQ χωρίς πολλές θερμίδες;
291 Θερμίδες
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 1 λεμόνι το ξύσμα και το χυμό
- 2 κ.σ. ελαιόλαδο
- 1 κ.σ. ρίγανη
- Αλάτι και πιπέρι
- 16 τοματάκια cherry
- 300 γρ. λευκά μανιτάρια
- 1 μέτριο κολοκυθάκια κομμένο στη μέση κατά μήκος και σε μικρά κυβάκια
- 1 κρεμμύδι κομμένο σε φετούλες
- 500γρ. filet mignon κομμένο σε τέσσερα κομμάτια
Τρόπος Μαγειρέματος
- Aνάμειξε το ξύσμα, το χυμό λεμόνι, το λάδι, τη ρίγανη και αλατοπίπερο σε ένα μεγάλο μπολ. Κράτησε από το μείγμα 2 κουταλιές της σούπας σε άλλο δοχείο
- Πρόσθεσε στο μπολ τις ντομάτες τα κολοκυθάκια, τα μανιτάρια ολόκληρα και το κρεμμύδι και ανάμειξε καλά να πάνε οι χυμοί παντού
- Πέρασε τα λαχανικά σου σε 10 ξυλάκια από σουβλάκι. Ράντισε με το μείγμα λεμονιού που κράτησε και τα σουβλάκια, αλλά και το φιλέτο
- Ψήσε στο φούρνο σε μέτρια φωτιά το κρέας για λίγα λεπτά. Προσπάθησε να το κρατήσει ζουμερό κα να μην το στεγνώσεις
- Στη συνέχεια ψήσε τα σουβλάκια σου γυρίζοντας συχνά από όλες τις πλευρές να πάρουν χρώμα
- Σέρβιρε τα σουβλάκια με το φιλέτο και dip μαϊντανού με τον οποίο θα δέσουν ιδανικά τα ψητά λαχανικά σου
Tip
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ