Το πιο τρυφερό κομμάτι μοσχαρίσου κρέατος και ψητα λαχανικά σε σουβλάκι! Τι καλύτερο μπορείς να σκεφτείς για μια ημέρα BBQ χωρίς πολλές θερμίδες;
291 Θερμίδες
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 1 λεμόνι το ξύσμα και το χυμό
- 2 κ.σ. ελαιόλαδο
- 1 κ.σ. ρίγανη
- Αλάτι και πιπέρι
- 16 τοματάκια cherry
- 300 γρ. λευκά μανιτάρια
- 1 μέτριο κολοκυθάκια κομμένο στη μέση κατά μήκος και σε μικρά κυβάκια
- 1 κρεμμύδι κομμένο σε φετούλες
- 500γρ. filet mignon κομμένο σε τέσσερα κομμάτια
Τρόπος Μαγειρέματος
- Aνάμειξε το ξύσμα, το χυμό λεμόνι, το λάδι, τη ρίγανη και αλατοπίπερο σε ένα μεγάλο μπολ. Κράτησε από το μείγμα 2 κουταλιές της σούπας σε άλλο δοχείο
- Πρόσθεσε στο μπολ τις ντομάτες τα κολοκυθάκια, τα μανιτάρια ολόκληρα και το κρεμμύδι και ανάμειξε καλά να πάνε οι χυμοί παντού
- Πέρασε τα λαχανικά σου σε 10 ξυλάκια από σουβλάκι. Ράντισε με το μείγμα λεμονιού που κράτησε και τα σουβλάκια, αλλά και το φιλέτο
- Ψήσε στο φούρνο σε μέτρια φωτιά το κρέας για λίγα λεπτά. Προσπάθησε να το κρατήσει ζουμερό κα να μην το στεγνώσεις
- Στη συνέχεια ψήσε τα σουβλάκια σου γυρίζοντας συχνά από όλες τις πλευρές να πάρουν χρώμα
- Σέρβιρε τα σουβλάκια με το φιλέτο και dip μαϊντανού με τον οποίο θα δέσουν ιδανικά τα ψητά λαχανικά σου
Tip
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ