Είναι η τορτίγια της Άνδρου με υπέροχη γεύση και πολλά, παραδοσιακά μυστικά!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 4-6 αυγά
- 1-2 πατάτες
- Δυόσμος
- 1/2 χωριάτικο λουκάνικο Άνδρου
- Χοιρινή λούζα
- Ρίγανη
- Κίτρινο τυρί ή Πετρωτή (παραδοσιακό τυρί του νησιού)
- Αλάτι, πιπέρι
Τρόπος Μαγειρέματος
- Καθάρισε τις πατάτες, κόψε σε ροδέλες και τηγάνισε ελαφρά σε ελαιόλαδο
- Στη συνέχεια πρόσθεσε το λουκάνικο και τη λούζα να πάρουν λίγο χρώμα
- Χτύπησε τα αυγά σε ένα μπολ, αλατοπιπερώνοντας και προσθέτοντας το τυρί, το δυόσμο και τη ρίγανη
- Ρίξε τα αυγά επάνω από τις πατάτες να ψηθούν και άφησε τη φουρτάλια να σφίξει
- Αναποδογύρισε προσεκτικά και συνέχισε το ψήσιμο και από την άλλη πλευρά. Σέρβιρε
Tip
Τι είναι η χοιρινή λούζα; Μάθε τα πάντα εδώ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ