Κίτρινο κάρυ με ψητό αρνί

30 λεπτά
Χρόνος εκτέλεσης
4
Mερίδες
Εύκολη
Βαθμός δυσκολίας

Λαχταριστό αρνί ψητό σε σάλτσα από ντομάτα, κάρυ και λαχανικά

Συστατικά

  • 2 κ. σούπας βούτυρο
  • 2 -3 φλ. αρνί ψητό
  • 1 κρεμμύδι
  • 1 μήλο
  • 1 κλωνάρι σέλερι
  • 2 σκελίδες σκόρδο
  • 2 κ. σούπας κίτρινο κάρυ
  • 14 κ. γλυκού θυμάρι
  • 1 φλ. ζωμός κοτόπουλου
  • 1 φλ. ντομάτα κονκασέ
  • αλάτι, πιπέρι

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Στο μπλέντερ χτύπησε το κρεμμύδι με το μήλο, το σέλερι και το σκόρδο.
  • Σε ένα τηγάνι λιώσε το βούτυρο και σοτάρισε το μείγμα λαχανικών μέχρι να μαλακώσουν.
  • Πρόσθεσε το κάρυ και το θυμάρι και μαγείρεψε για ένα λεπτό.
  • Πρόσθεσε το ζωμό κοτόπουλου και τις ντομάτες και σιγόβρασε για περίπου δύο λεπτά.
  • Αλατοπιπέρωσε και πρόσθεσε περισσότερο κάρυ αν χρειάζεται.
  • Με το ραβδομπλέντερ πολτοποίησε τα υλικά της σάλτσας και πρόσθεσε το αρνί.
  • Κάλυψε με το καπάκι και βράσε για 10 λεπτά.
  • Σέρβιρε με βραστό ρύζι.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164