Πεντανόστιμα και ζουμερά σάντουιτς με κιμά σε κόκκινη σάλτσα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 2 κ. σούπας ελαιόλαδο
- 750 gr μοσχαρίσιος κιμάς
- 1/2 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 1/2 κόκκινη πιπεριά ψιλοκομμένη
- 2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες
- 1κ. γλυκού πιπέρι καγιέν
- 1 κ. γλυκού πάπρικα καπνιστή
- 1/2 κ. γλυκού αλάτι
- 1 ντοματοχυμός
- 2 κ. σούπας ντοματοπελτές
- 2 κ. σούπας μαύρη ζάχαρη
- 1 κ. σούπας μουστάρδα Dijon
- 8 ψωμάκια για burger φρυγανισμένα
Τρόπος Μαγειρέματος
- Σε ένα μεγάλο τηγάνι ζέστανε το λάδι σε μέτρια φωτιά και καβούρδισε τον κιμά για περίπου οκτώ λεπτά.
- Αφαίρεσε τον κιμά από το τηγάνι και πρόσθεσε το κρεμμύδι, την πιπεριά και το σκόρδο και σοτάρισε για οκτώ λεπτά.
- Χαμήλωσε τη φωτιά, πρόσθεσε το καγιέν, την πάπρικα και το αλάτι και σοτάρισε για άλλο ένα λεπτό.
- Πρόσθεσε τον ντοματοχυμό, τον πελτέ, τη ζάχαρη και τη μουστάρδα και αφού τα ανακατέψεις, ξαναρίξε τον κιμά στο τηγάνι.
- Σιγόβρασε τον κιμά για 15 λεπτά, πρόσθεσε αλατοπίπερο και σέρβιρε στα φρυγανισμένα ψωμάκια με έξτρα πίκλες ή τυρί ή άλλα υλικά της επιλογής σου.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ