Τρυφερό μοσχαρίσιο φιλέτο στο φούρνο με ξεροψημένες πατάτες και σκόρδο
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 1200 gr κόντρα φιλέτο μοσχαρίσιο σε κύβους
- 500 gr πατάτες στα τέσσερα
- 3 κ. σούπας ελαιόλαδο
- αλάτι, πιπέρι
- 1 κ. γλυκού σκόρδο λιωμένο
- 1 κ. γλυκού σκόνη κρεμμυδιού
- 1 κ. γλυκού ρίγανη ξηρή
- 1 κ. γλυκού μαϊντανός ξηρός
- 1 κ. γλυκού θυμάρι ξηρό
- φρέσκο θυμάρι για το σερβίρισμα
Τρόπος Μαγειρέματος
- Προθέρμανε το φούρνο στους 220 βαθμούς και τοποθέτησε τη σχάρα στη μεσαία θέση.
- Σε ένα μεγάλο μπολ ανακάτεψε το κρέας με τις πατάτες, το λάδι, το σκόρδο, τη σκόνη κρεμμυδιού, τη ρίγανη, το μαϊντανό και το θυμάρι.
- Πρόσθεσε μπόλικο αλατοπίπερο και με τα χέρια ανακάτεψε καλά τα υλικά, ώστε να αναμειχθούν τέλεια.
- Με το αλουμινόχαρτο φτιάξε τέσσερα τετράγωνα “ταψάκια” 30x30 cm.
- Μοίρασε το κρέας με τις πατάτες στα τέσσερα αλουμινόχαρτα και τύλιξε καλά τα υλικά σαν πακετάκι.
- Ψήσε στο φούρνο για περίπου 25 λεπτά, άνοιξε τα πακετάκια με προσοχή και συνέχισε το ψήσιμο για άλλα τρία λεπτά.
- Πασπάλισε με το φρέσκο θυμάρι και σέρβιρε όσο το φαγητό είναι ζεστό.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ