Πικάντικο και λαχταριστό γεύμα με χοιρινά μπριζολάκια και spicy μπαχαρικά
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 2 μεγάλα κρεμμύδια
- 1/3 φλ. σκόνη chili
- 1/2 κ. γλυκού ρίγανη ξερή
- 1/2 κ. γλυκού κύμινο
- 1/4 κ. γλυκού γαρύφαλλο σκόνη
- 2 σκελίδες σκόρδο
- 8 χοιρινά μπριζολάκια (χωρίς κόκαλο)
- ηλιέλαιο
- αλάτι
- ρύζι parboiled
Τρόπος Μαγειρέματος
- Κόψε μισό κρεμμύδι και χτύπησέ το στο μπλέντερ με τη σκόνη chili, ενάμισι κουταλάκι αλάτι, τη ρίγανη, το γαρύφαλλο, το κύμινο και το σκόρδο με 1/3 του φλιτζανιού νερό, μέχρι να γίνουν λεία πάστα.
- Κόψε τα υπόλοιπα κρεμμύδια σε λεπτές ροδέλες και ανακάτεψέ τα σε ένα μεγάλο μπολ με την πάστα chili και το κρέας.
- Σε ένα μεγάλο τηγάνι πρόσθεσε ελάχιστο ηλιέλαιο και ζέστανέ το σε δυνατή φωτιά.
- Τοποθέτησε τα μπριζολάκια (ανάλογα με το πόσα χωρούν στο τηγάνι) ρίχνοντας μαζί και λίγο από τη “μαρινάδα” κάθε φορά.
- Ψήσε το κρέας για περίπου τέσσερα λεπτά από την κάθε πλευρά, μέχρι να πάρουν χρώμα και να ψηθεί καλά το εσωτερικό τους.
- Βράσε το ρύζι και σέρβιρε περιχύνοντας με λίγη από την καυτή σάλτσα chili.
Tip
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ