Μια σος από φρέσκα κρεμμυδάκια θα σε κάνει να δεις την απλή μπριζόλα με άλλο μάτι! Ψήσε λοιπόν τη ζουμερή σου μπριζόλα και σέρβιρε με την σος κρεμμυδιού….
Θερμίδες 227
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 1/4 του φλιτζανιού βούτυρο
- 1/4 του φλιτζανιού σος σόγιας
- 1 ματσάκι φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
- 2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες
- 6 χοιρινές μπριζόλες
Τρόπος Μαγειρέματος
- Βάλε σε ένα τηγανάκι το βούτυρο να λιώσει. Σόταρε τα κρεμμυδάκια να πάρουν χρώμα μαζί με το σκόρδο
- Χαμήλωσε τη φωτιά και συμπλήρωσε τη σος σόγιας. Σκέπασε και άφησε το μείγμα να δέσει
- Λιώσε τη σος σε ένα πολυμίξερ να γίνει βελούδινη και απαλή
- Εν τω μεταξύ βάλε τις μπριζόλες στο γκριλ και ψήσε όσο εσύ επιθυμείς
- Σέβριρε την μπριζόλα γαρνιρισμένη με τη σος κρεμμυδιού
Tip
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ