Έμεινε κιμάς από το περασμένο βράδυ; Να τι μπορείς να κάνεις! Φρυγάνισε ψωμί, αρωμάτισε και σέρβιρε με τον κιμά και το σκόρδο. Απολαυστικό tapas…
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 680 γραμ κιμά μοσχαρίσιο
- 1 κονσέρβα ψιλοκομμένη ντομάτα
- 1 φλιτζ. κέτσαπ
- μισό φλιτζάνι μπάρμπεκιου σος
- 1 κ.σούπας Worcestershire σος
- 2 κ.σούπας ψιλοκομμένες πιπεριές τουρσί (προαιρετικά)
- 1 κ.σούπας άλμη από το τουρσί (προαιρετικά)
- 1 συσκευασία κατεψυγμένο σκορδόψωμο
- μισό φλιτζ. τριμμένο τσένταρ
Τρόπος Μαγειρέματος
- Σωτάρισε τον κιμά σε μεγάλο τηγάνι σε μέτρια φωτιά για 8 με 10 λεπτά να ψηθεί καλά. Στράγγισε από τυχόν ζουμιά. Ρίξε τη ντομάτα, την κέτσαπ, τις σος και αν θες και τις πιπεριές με το ζουμί τους.
- Σκέπασε το τηγάνι και ψήσε για 10 λεπτά.
- Εν τω μεταξύ ετοίμασε το σκορδόψωμο σύμφωνα με τις οδηγίες του πακέτου. Εναλλακτικά μπορείς απλά να φρυγανίσεις χοντρές φέτες χωριάτικου ψωμιού.
- Ρίξε τον κιμά πάνω σε φέτες ψωμιού και πασπάλισε με το τσένταρ όσο ο κιμάς είναι ζεστός για να λιώσει.
Tip
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ