Νόστιμη ομελέτα φούρνου με χοιρινό ζαμπόν και cheddar
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- ½ kg ψωμί
- 600 gr cheddar
- 1 φλ. ζαμπόν
- 8 αυγά
- 2 φλ. γάλα
- 1/4 φλ. φρέσκο κρεμμυδάκι
- αλάτι, πιπέρι
Τρόπος Μαγειρέματος
- Προθέρμανε το φούρνο στους 175°C και λάδωσε ένα μικρό ταψί.
- Κόψε το ψωμί σε κύβους και ρίξε τους μισούς στο ταψάκι.
- Ρίξε από πάνω το μισό ζαμπόν και το μισό τυρί και επανάλαβε τις στρώσεις με τα υπόλοιπα υλικά.
- Σε ένα μεγάλο μπωλ “χτύπα” τα αυγά με το γάλα και ανακάτεψε στο μείγμα το κρεμμύδι ψιλοκομμένο.
- Ρίξε το μείγμα του αυγού πάνω από τα υλικά στο ταψί και ψήσε για περίπου μία ώρα.
Tip
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ