Νόστιμη ομελέτα φούρνου με χοιρινό ζαμπόν και cheddar
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- ½ kg ψωμί
- 600 gr cheddar
- 1 φλ. ζαμπόν
- 8 αυγά
- 2 φλ. γάλα
- 1/4 φλ. φρέσκο κρεμμυδάκι
- αλάτι, πιπέρι
Τρόπος Μαγειρέματος
- Προθέρμανε το φούρνο στους 175°C και λάδωσε ένα μικρό ταψί.
- Κόψε το ψωμί σε κύβους και ρίξε τους μισούς στο ταψάκι.
- Ρίξε από πάνω το μισό ζαμπόν και το μισό τυρί και επανάλαβε τις στρώσεις με τα υπόλοιπα υλικά.
- Σε ένα μεγάλο μπωλ “χτύπα” τα αυγά με το γάλα και ανακάτεψε στο μείγμα το κρεμμύδι ψιλοκομμένο.
- Ρίξε το μείγμα του αυγού πάνω από τα υλικά στο ταψί και ψήσε για περίπου μία ώρα.
Tip
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ