Πικάντικο φιλέτο χοιρινού

30 Λεπτά
Χρόνος εκτέλεσης
2
Mερίδες

Ένα πιάτο για να… ανάψουν τα αίματα! Καυτερό φιλετάκι χοιρινού, έτοιμο από τα χεράκια σου μέχρι να πεις κύμινο!

193 Θερμίδες

Συστατικά

  • 2 φιλέτα χοιρινού (το στρογγυλό της μπριζόλας χωρίς το κόκκαλο)
  • Αλάτι, Κύμινο σε σκόνη
  • 1/4 κ.γ. μαύρη ζάχαρη
  • 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη
  • 1/4 κ.γ. κόλιαντρο σε σκόνη
  • 2 κ.γ. ταμπάσκο
  • 1 κ.γ. χυμό λεμόνι
  • 1 1/2 κ.γ. ελαιόλαδο

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Αλάτισε τα φιλετάκια και τρίψε με το σκόρδο. Στη συνέχεια ανάμειξε κύμινι, ζάχαρη και κόλιαντρο και πασπάλισε την μία πλευρά του χοιρινού
  • Βάλε ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι και ζέστανε. Πρόσθεσε το χοιρινό με την πικάντικη πλευρά προς τα πάνω. Ψήσε για 2 λεπτάκια να πάρει χρώμα
  • Γύρισε από την άλλη πλευρά και ψήσε για 4 λεπτά ακόμη να ψηθεί καλά.
  • Σβήσε τα φιλετάκια με το ταμπάσκο και λεμόνι. Άφησε να εξατμιστεί το περισσότερο υγρό και σέρβιρε

Tip


Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164