Ένα πιάτο για να… ανάψουν τα αίματα! Καυτερό φιλετάκι χοιρινού, έτοιμο από τα χεράκια σου μέχρι να πεις κύμινο!
193 Θερμίδες
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 2 φιλέτα χοιρινού (το στρογγυλό της μπριζόλας χωρίς το κόκκαλο)
- Αλάτι, Κύμινο σε σκόνη
- 1/4 κ.γ. μαύρη ζάχαρη
- 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη
- 1/4 κ.γ. κόλιαντρο σε σκόνη
- 2 κ.γ. ταμπάσκο
- 1 κ.γ. χυμό λεμόνι
- 1 1/2 κ.γ. ελαιόλαδο
Τρόπος Μαγειρέματος
- Αλάτισε τα φιλετάκια και τρίψε με το σκόρδο. Στη συνέχεια ανάμειξε κύμινι, ζάχαρη και κόλιαντρο και πασπάλισε την μία πλευρά του χοιρινού
- Βάλε ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι και ζέστανε. Πρόσθεσε το χοιρινό με την πικάντικη πλευρά προς τα πάνω. Ψήσε για 2 λεπτάκια να πάρει χρώμα
- Γύρισε από την άλλη πλευρά και ψήσε για 4 λεπτά ακόμη να ψηθεί καλά.
- Σβήσε τα φιλετάκια με το ταμπάσκο και λεμόνι. Άφησε να εξατμιστεί το περισσότερο υγρό και σέρβιρε
Tip
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ