Η t-bone μπριζόλα είναι ένα πολύ χορταστικό κομμάτι κρέατος. Δεν χρειάζεται πολλά για να το απολαύσεις. Αυτή η συνταγή σου εξασφαλίζει ένα πολύ αρωματικό κομμάτι κρέας στο πιάτο σου!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 2 κ.γλυκού καπνιστή πάπρικα
- 1 1/2 κ.γλυκού κύμινο
- 1 κ.γλυκού καυτερή πάπρικα
- 1 κ.γλυκού σκόρδο σε σκόνη
- αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- 2 μπριζόλες T-bone κομμένες σε πάχος 2,5 εκατοστών σε θερμοκρασία δωματίου
Τρόπος Μαγειρέματος
- Προθέρμανε το γκριλ.
- Σε ένα μικρό μπολ ανάμιξε τις πάπρικες, το κύμινο και το σκόρδο με μία κ.σούπας αλάτι και μία κ.γλυκού πιπέρι.
- Τρίψε τις μπριζόλες με το μίγμα των μπαχαρικών.
- Ψήσε σε μέτριο γκρίλ για 8 λεπτά από κάθε πλευρά εάν το θέλεις μέτρια ψημένο.
- Άφησέ το να σταθεί 5 λεπτά πριν το σερβίρεις.
Tip
Είναι σημαντικό το κρέας να μην είναι παγωμένο. Οι μπριζόλες ψήνονται και στα κάρβουνα.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ