Πιπεράτη μπριζόλα t-bone

20 λεπτά
Χρόνος εκτέλεσης
5
Mερίδες

Η t-bone μπριζόλα είναι ένα πολύ χορταστικό κομμάτι κρέατος. Δεν χρειάζεται πολλά για να το απολαύσεις. Αυτή η συνταγή σου εξασφαλίζει ένα πολύ αρωματικό κομμάτι κρέας στο πιάτο σου!

Συστατικά

  • 2 κ.γλυκού καπνιστή πάπρικα
  • 1 1/2 κ.γλυκού κύμινο
  • 1 κ.γλυκού καυτερή πάπρικα
  • 1 κ.γλυκού σκόρδο σε σκόνη
  • αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • 2 μπριζόλες T-bone κομμένες σε πάχος 2,5 εκατοστών σε θερμοκρασία δωματίου

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Προθέρμανε το γκριλ.
  • Σε ένα μικρό μπολ ανάμιξε τις πάπρικες, το κύμινο και το σκόρδο με μία κ.σούπας αλάτι και μία κ.γλυκού πιπέρι.
  • Τρίψε τις μπριζόλες με το μίγμα των μπαχαρικών.
  • Ψήσε σε μέτριο γκρίλ για 8 λεπτά από κάθε πλευρά εάν το θέλεις μέτρια ψημένο.
  • Άφησέ το να σταθεί 5 λεπτά πριν το σερβίρεις.

Tip

Είναι σημαντικό το κρέας να μην είναι παγωμένο. Οι μπριζόλες ψήνονται και στα κάρβουνα.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164