Λαχταριστό ψητό ψαρονέφρι με βαλεριάνα και βινεγκρέτ από κεράσια
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 2 κ. σούπας ηλιέλαιο
- 700 gr ψαρονέφρι
- 2 φλ. αγριοκέρασα
- 2 κ. σούπας ξύδι
- 1 κ. σούπας ελαιόλαδο
- 1 κ. σούπας μουστάρδα
- 1 ματσάκι βαλεριάνα
- αλάτι, πιπέρι
Τρόπος Μαγειρέματος
- Προθέρμανε το φούρνο στους 200℃.
- Σε ένα τηγάνι ζέστανε το ηλιέλαιο σε δυνατή φωτιά και αφού αλατοπιπερώσεις καλά το ψαρονέφρι, ψήσε στο τηγάνι για 10 με 15 λεπτά, μέχρι να ροδίσει.
- Μετάφερε το ψαρονέφρι σε ένα ταψί και ψήσε στο φούρνο για οκτώ λεπτά και μόλις ψηθεί, άφησέ το για 10 λεπτά να “ξεκουραστεί”.
- Σε ένα μπολ ανακάτεψε τα κεράσια κομμένα, το ξύδι και τη μουστάρδα και αλατοπιπέρωσέ τα καλά.
- Κόψε το ψαρονέφρι σε φέτες και σέρβιρέ το με φρέσκια βαλεριάνα και τη βινεγκρέτ κερασιού.
Tip
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ