Εύκολη, εντυπωσιακή και γρήγορη συνταγή. Είναι ιδανικό για το βράδυ του Αγίου Βαλεντίνου με λίγο κόκκινο ξηρό κρασί!
θερμίδες 180
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 1 κ.σ. τσίλι σε σκόνη
- Αλάτι, κόκκινο καυτερό πιπέρι
- 400 γρ. ψαρονέφρι κομμένο σε λεπτές φετούλες
- 2 κ.σ. σπορέλαιο
- 1/4 του φλιτζανιού μηλόξιδο
- 1 κ.σ. maple syrup
- 1 κ.σ. λευκό ξίδι
Τρόπος Μαγειρέματος
- Ανάμειξε το τσίλι, το αλάτι και το κόκκινο καυτερό πιπέρι σε ένα μπολ
- Επάλειψε το χοιρινό και από τις δύο πλευρές με τα μπαχαρικά σου
- Ζέστανε το λάδι σε μέτρια φωτιά και σόταρε το χοιρινό να πάρει χρώμα για 1 με 2 λεπτά
- Πρόσθεσε το ξίδι, το μηλόξιδο, το maple syrup και άφησε τα υλικά να πράσουην βράση
- Χαμήλωσε τη φωτιά και συνέχισε το ψήσιμο γυρίζοντας τα κομματάκια κρέας ανά διαστήματα μέχρι να δέσει και να καραμελώσει η σάλτσα
- Σέρβιρε με το χοιρινό καραμελωμένο
Tip
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ