Λαχταριστό μαριναρισμένο ψαρονέφρι με baby πατάτες και μπρόκολο στο ταψί
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
Για την μαρινάδα:
- 1/4 φλ. ελαιόλαδο
- 2 κ. σούπας σιρόπι σφενδάμου
- 2 κ. σούπας μουστάρδα Dijon
- ½ κ. γλυκού πιπέρι
- ½ κ. γλυκού σκόνη σκόρδου
Για το φαγητό:
- 700 gr χοιρινό ψαρονέφρι
- 500 gr baby πατάτες στην μέση
- 500 gr μπρόκολο σε φουντίτσες
- 1 κ. σούπας ελαιόλαδο
- ½ κ. γλυκού αλάτι
- ½ κ. γλυκού πιπέρι
Τρόπος Μαγειρέματος
- Σε ένα μπολ ανακάτεψε καλά το λάδι με το σιρόπι σφενδάμου, την μουστάρδα, το πιπέρι και το σκόρδο.
- Βάλε στο μπολ το ψαρονέφρι, ανακάτεψέ το καλά με τα υλικά της μαρινάδας, κάλυψε το μπολ με μεμβράνη και άφησε στο ψυγείο για τουλάχιστον 20 λεπτά.
- Κόψε τις πατατούλες στα δύο και το μπρόκολο σε φουντίτσες, προθέρμανε τον φούρνο στους 130 βαθμούς και άπλωσε αντικολλητικό χαρτί σε ένα ταψί.
- Βάλε το ψαρονέφρι στο ταψί και ρίξε στο μπολ με την μαρινάδα το μπρόκολο.
- Σε ένα άλλο μπολ ανακάτεψε τις πατάτες με μία κουταλιά λάδι, αλάτι και πιπέρι.
- Άπλωσε πλάι στο ψαρονέφρι τις πατάτες και δίπλα το μπρόκολο.
- Ψήσε στον φούρνο για περίπου 25 λεπτά, ανακατεύοντας τα λαχανικά στον μισό χρόνο ψησίματος.
- Κόψε το ψαρονέφρι σε φέτες και σέρβιρε.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ