Είναι γνωστό ότι το τηγάνι… παχαίνει! Αν αγαπάς τα παναρισμένα φαγητά αλλά μισείς τις θερμίδες τότε μπορείς να απολαύσεις το αγαπημένο σου σνίτσελ πανέ στο φούρνο! Για να αγοράσεις τα υλικά κάνε κλικ εδώ!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 4 χοιρινά σνίτσελ μετρίου μεγέθους
- 2 αυγά
- 1/2 φλιτζ. γάλα ελαφρύ
- 1 κουτ. γλυκού μουστάρδα
- αλάτι, πιπέρι
- φρυγανιά
- ελαιόλαδο
Τρόπος Μαγειρέματος
- Σε ένα μπολ χτύπα τα αυγά με το γάλα.
- Πρόσθεσε λίγη μουστάρδα, αλάτι, πιπέρι.
- Βάλε σε ένα μπολ τα σνίτσελ και περίχυσέ τα με το μείγμα.
- Σκέπασέ τα και άφησέ τα μισή ώρα στο ψυγείο να τραβήξουν.
- Προθέρμανε το φούρνο στους 200 βαθμούς.
- Σε ένα πλατύ πιάτο άπλωσε αρκετή φρυγανιά.
- Βγάλε ένα-ένα τα σνίτσελ από το αυγό στη φρυγανιά να καλυφθούν καλά και από τις δύο πλευρές.
- Άπλωσε ελάχιστο ελαιόλαδο σε ένα ταψί και βάλε τα σνίτσελ.
- Ψήσε στη μεσαία θέση του φούρνου για περίπου 30 λεπτά ή μέχρι να ροδίσουν και από τις δύο πλευρές.
Tip
Πρόσθεσε λίγο τριμμένο τυρί στο μίγμα του αυγού για ακόμα νοστιμότερη κρούστα! Συνόδεψε το σνίτσελ σου με υπέροχη πράσινη σαλάτα και γιαούρτι ή τζατζίκι!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ