Τσικνοπέμπτη χωρίς μαριναρισμένο κρέας δεν γίνεται και σήμερα θα μάθεις τον τρόπο.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- μέλι
- ελαιόλαδο
- μουστάρδα
- ξύδι
- ρούμι με χυμό από lime
- μερικά κομμάτια τζίντζερ και εστραγκόν
- κρεμμύδια
- κόκκινη, κίτρινη και πράσινη πιπεριά σε λωρίδες
Τρόπος Μαγειρέματος
- Μέσα σε ένα μπολ θα ρίξεις μέλι, ελαιόλαδο, μουστάρδα και ξύδι
- Ανακατεύεις καλά και αφήνεις το κρέας να μαλακώσει και να πάρει μια τέλεια γεύση
- Για εξωτική πινελιά μαρινάρεις το κρέας σε ρούμι με χυμό από lime και μερικά κομμάτια τζίντζερ και εστραγκόν
- Το μαρινάρεις με κρεμμύδι και πολύχρωμες πιπεριές
- Αν θέλεις το κρέας να έχει έντονη γεύση θα πρέπει να μείνει στη μαρινάδα και μέσα στο ψυγείο για 24 τουλάχιστον ώρες διαφορετικά και για ένα πιο ανάλαφρο αποτέλεσμα 2-3 ώρες είναι αρκετές.
Κεντρική photo: iStock
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ