Συνταγή για μαρινάδα

24 ώρες
Χρόνος εκτέλεσης
Μέτρια
Βαθμός δυσκολίας

Τσικνοπέμπτη χωρίς μαριναρισμένο κρέας δεν γίνεται και σήμερα θα μάθεις τον τρόπο. 

Συστατικά

  • μέλι
  • ελαιόλαδο
  • μουστάρδα
  • ξύδι
  • ρούμι με χυμό από lime
  • μερικά κομμάτια τζίντζερ και εστραγκόν
  • κρεμμύδια
  • κόκκινη, κίτρινη και πράσινη πιπεριά σε λωρίδες

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Μέσα σε ένα μπολ θα ρίξεις μέλι, ελαιόλαδο, μουστάρδα και ξύδι
  • Ανακατεύεις καλά και αφήνεις το κρέας να μαλακώσει και να πάρει μια τέλεια γεύση
  • Για εξωτική πινελιά μαρινάρεις το κρέας σε ρούμι με χυμό από lime και μερικά κομμάτια τζίντζερ και εστραγκόν
  • Το μαρινάρεις με κρεμμύδι και πολύχρωμες πιπεριές
  • Αν θέλεις το κρέας να έχει έντονη γεύση θα πρέπει να μείνει στη μαρινάδα και μέσα στο ψυγείο για 24 τουλάχιστον ώρες διαφορετικά και για ένα πιο ανάλαφρο αποτέλεσμα 2-3 ώρες είναι αρκετές.

Κεντρική photo: iStock

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164