Αυτή τη συνταγή θα τη λατρέψεις. Για την πικάντικη της γεύση, για τη μπαχαράτη της αίσθηση και φυσικά για τις πολύχρωμες πιπεριές που την κάνουν πιο νόστιμη από ποτέ!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 1 1/4 κουτ του γλυκού ζωμό κοτόπουλου
- 2 κουτ. φυτικό λάδι
- 6 μεγάλα μπούτια κοτόπουλου
- 1 1/2 κουτ. χοντρό αλάτι
- 3/4 κουτ. της σούπας φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- 3 μεσαίες πολύχρωμες πιπεριές
- 1/2 μέσο γλυκό κρεμμύδι
- 2 σκελίδες σκόρδο
Τρόπος Μαγειρέματος
- Προθέρμανε το φούρνο στους 200 βαθμούς.
- Ζέστανε το λάδι σε τηγάνι σε μέτρια-υψηλή φωτιά.
- Πασπάλισε το κοτόπουλο με αλάτι και πιπέρι.
- Βάλε το κοτόπουλο στο τηγάνι και μαγείρεψε για 10 λεπτά και από την κάτω πλευρά και άλλα 4 από την άλλη μέχρι να γίνει τραγανό.
- Βάλε το κοτόπουλο σε ένα πιάτο.
- Σόταρε τις πιπεριές και τα επόμενα 2 συστατικά για 3 λεπτά.
- Βάλε το κοτόπουλο πάνω από τις πιπεριές και ψήσε στο φούρνο για 10 λεπτά.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ