Η Τσικνοπέμπτη και εσύ πρέπει να αποφασίσεις τι θα ετοιμάσεις. Τι θα έλεγες για μερικά απολαυστικά παϊδάκια με πικάντικη εσάνς που σε όλους αρέσουν; Δες τη συνταγή!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 2 κιλά χοιρινά παϊδάκια (άκρες)
- 6 κουτ. της σούπας ελαιόλαδο
- 6 κουτ. της σούπας μουστάρδα
- 6 κουτ. της σούπας μέλι
- 6 κουτ. της σούπας soy sauce
- 6 κουτ. της σούπας ξύδι βαλσάμικο
- 2 κουτ. της σούπας κόλιανδρο
- 2 κουτ. της σούπας ginger
Τρόπος Μαγειρέματος
- Αρχικά, καθαρίζεις πολύ καλά τα παϊδάκια σου.
- Σε ένα μεγάλο μπολ, ανακατεύεις το μέλι, το ελαιόλαδο, τη μουστάρδα, τη soy sauce και το βαλσάμικο ξύδι. Φοράς τα γάντια σου και αρχίζεις να περνάς από μέσα τα παϊδάκια μέχρι να απορροφήσουν το μείγμα σου. Αφήνεις τα παϊδάκια μέσα, σκεπάζεις το μπολ με μία μεμβράνη και το αφήνεις μέσα για 1 λεπτό.
- Προθερμαίνεις το φούρνο στους 180 βαθμούς C και στρώνεις λαδόκολλα σε ένα ταψί.
- Σε ένα μικρό μπολάκι, ρίχνεις το αλάτι, το πιπέρι, το κόλιανδρο και το τζίντζερ. Ρίχνεις το μείγμα σου πάνω στα ήδη μαριναρισμένα παϊδάκια.
- Μεταφέρεις τα παϊδάκια στο ταψί και ψήνεις στο φούρνο για 30 λεπτά. Μόλις περάσει το διάστημα αυτό, περνάς τα παϊδάκια σου με μία στρώση της μαρινάδας και συνεχίζεις το ψήσιμο για 30 λεπτά ακόμη.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ