Θυμάσαι τον Poldo; Ο καλόκαρδος φίλος του Ποπάι που έτρωγε συνέχεια και δεν μπροούσε να αποχωριστεί το μυρωδάτο και “παχυντικό” burger του. Εμείς έχουμε μια μοναδική συνταγή για bacon burger! Μια ιδέα για barbeque πάρτι με φίλους!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 700 γρ. άπαχο μοσχαρίσιο κιμά
- Αλάτι, πιπέρι
- 2 σκελίδες σκόρδο λιωμένο
- 1 κ.σ. σόγια σος
- 70 γρ. μανιτάρια σε φετούλες
- 3/4 του φλιτζανιού τυρό Cheddar
- 6 φέτες bacon φρυγανισμένο
- 1 κ.σ. ψιλοκομμένο μαϊντανό
- 4 ψωμάκια burger
- 4 ροδέλες ντομάτα
- 4 φύλλα μαρουλιού
Τρόπος Μαγειρέματος
- Ανακάτεψε τον κιμά με το σκόρδο, τη σόγια και αλατοπιπέρωσε
- Μοίρασε τον κιμά σου σε 8 μέρη και πλάσε 8 λεπτά burger
- Ανάμειψέ όλα τα υπόλοιπα υλικά μαζί -εκτός από την ντομάτα, το μαρούλι και τα ψωμάκια – και άπλωσέ τα πάνω από 4 burger. Σκέπασε με τα υπόλοιπα 4 και βάλε στο ψυγείο
- Μπορείς να ψήσεις τα burger και αμέσως
- Βάλε μια φέτα ντομάτα, ένα φύλλο μαρούλι και τα ψημμένα σου Burger στα ψωμάκια και σέρβιρε
Tip
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ