Καλύτερος άνθρωπος από την Εβίτα να μας δώσει μια αυθεντική συνταγή της παρέας δεν υπάρχει. Άλλωστε στο Βόλο, γνωρίζουν από καλό μεζέ! “Ο καλύτερος μεζές για κρασί και μπύρα έτοιμος σε λιγότερο από 30′ λεπτά!” εξηγεί η ίδια…
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 3 κομμάτια λουκάνικο χωριάτικο
- 1/2 σκελίδα σκόρδο
- 1/2 κιλο πιπεριές πράσινες
- Φρέσκο μαϊντανό ψιλοκομμένο
- 3 τομάτες ωριμες
- Λίγο ελαιόλαδο
- Αλατι – πιπερι
- 1 ποτηράκι λευκό κρασί
Τρόπος Μαγειρέματος
- Βάλε τα λουκάνικα σε μια κατσαρόλα και σόταρε χωρίς λάδι (θα βγάλουν το δικό τους)
- Πρόσθεσε ύστερα τις πιπεριές και ανακάτεψε μαζί με τα λουκάνικα να μαραθούν
- Ψιλόκοψε τις ντομάτες και πρόσθεσε σιγά, σιγά στην κατσαρόλα μαζί με το σκόρδο και αλατοπίπερο
- Χαμήλωσε τη φωτιά και άφησε το φαγητό να πάρει μια βράση. Λίγο πριν κατεβάσεις από τη φωτιά πρόσθεσε το μαϊντανό
- Σβήσε με το κρασί, άφησε το αλκόολ να εξατμιστεί και κατέβασε από τη φωτιά
- Σέρβιρε ζεστό
Tip
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ