Χοιρινό κοντοσούβλι με σος γιαούρτι και δενδρολίβανο

3 ώρες
Χρόνος εκτέλεσης
4
Mερίδες

Μπήκαμε στην κουζίνα του Βυζαντινού στο ξενοδοχείο Hilton για να βρούμε μια ακόμη gourmet πασχαλινή συνταγή. Συνόδευσέ την με Πασχαλινή Σαλάτα, όπως μας την δείχνει ο Σεφ κ. Μανίκη.

Συστατικά

  • 2 kg χοιρινό
  • 60 gr μουστάρδα
  • 60 gr γιαούρτι
  • 40 ml ελαιόλαδο
  • 20 gr πάπρικα
  • 2 κλωναράκια δεντρολίβανο (ψιλοκομμένα)
  • Αλάτι, πιπέρι
  • Για τη Σος 120 gr γιαούρτι
  • 2 κλωναράκια δεντρολίβανο
  • 40 ml ελαιόλαδο

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Κόβουμε το χοιρινό σε κομμάτια των 100gr. Ανακατεύουμε τα υπόλοιπα υλικά και μαρινάρουμε το χοιρινό από την προηγούμενη
  • Τοποθετούμε το χοιρινό στην σούβλα. Ψήνουμε το χοιρινό μας στα κάρβουνα ή στο φούρνο για τουλάχιστον 2 ώρες στους 180 βαθμούς
  • Για τη σος ανακατέψτε όλα τα υλικά μαζί
  • Σερβίρουμε με σος και Ελληνική σαλάτα.

Tip


Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164