Μπήκαμε στην κουζίνα του Βυζαντινού στο ξενοδοχείο Hilton για να βρούμε μια ακόμη gourmet πασχαλινή συνταγή. Συνόδευσέ την με Πασχαλινή Σαλάτα, όπως μας την δείχνει ο Σεφ κ. Μανίκη.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 2 kg χοιρινό
- 60 gr μουστάρδα
- 60 gr γιαούρτι
- 40 ml ελαιόλαδο
- 20 gr πάπρικα
- 2 κλωναράκια δεντρολίβανο (ψιλοκομμένα)
- Αλάτι, πιπέρι
- Για τη Σος 120 gr γιαούρτι
- 2 κλωναράκια δεντρολίβανο
- 40 ml ελαιόλαδο
Τρόπος Μαγειρέματος
- Κόβουμε το χοιρινό σε κομμάτια των 100gr. Ανακατεύουμε τα υπόλοιπα υλικά και μαρινάρουμε το χοιρινό από την προηγούμενη
- Τοποθετούμε το χοιρινό στην σούβλα. Ψήνουμε το χοιρινό μας στα κάρβουνα ή στο φούρνο για τουλάχιστον 2 ώρες στους 180 βαθμούς
- Για τη σος ανακατέψτε όλα τα υλικά μαζί
- Σερβίρουμε με σος και Ελληνική σαλάτα.
Tip
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ