Πάναρε ελαφρά τη μπριζόλα σε παρμεζάνα και αρωματικό φασκόμηλο και σέρβιρε με μήλο και λάχανο! Νόστιμη παραλλαγή για την αγαπημένη σου μπροζόλα με ελάχιστες θερμίδες
350 θερμίδες
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 4 χοιρινές μπριζόλες (καθάρισε το ορατό λίπος)
- 1 φέτα λευκό ψωμί
- 6-8 φύλλα φασκόμηλου φρέσκα
- 25 γρ. παρμεζάνα
- 1 αυγό ελαφρά χτυπημένο
- Αλάτι και πιπέρι
- ½ μικρό λάχανο τριμμένο
- 4 κ.σ. γιαούρτι 2%
- 2 κόκκινα μήλα καθαρισμένα και κομμένα σε φέτες
- 1 λεμόνι σε φετούλες
Τρόπος Μαγειρέματος
- Χτύπησε τις μπριζόλες να ανοίξουν και να λεπτύνουν αρκετά
- Βάλε σε επεξεργαστή τροφίμων το ψωμί και τρίψε μαζί με το φασκόμηλο. Πρόσθεσε και την παρμεζάνα και στη συνέχεια ρίξε μαύρο πιπέρι
- Βούτηξε τις μπριζόλες πρώτα στο αυγό και στη συνέχεια στο μείγμα παρμεζάνας ψωμιού
- Στρώσε τις μπριζόλες σε λαδόκολλα και ψήσε στο γκριλ για 6-7 λεπτά από κάθε πλευρά να ψηθούν και να αποκτήσουν τραγανή επιφάνεια
- Στο μεταξύ ανάμειξε το λάχανο, το γιαούρτι και το μήλο και αλατοπιπέρωσε. Σέρβιρε τις μπριζόλες ζεστές μαζί με τη σαλάτα λάχανο-μήλο
Tip
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ