Η πιο απλή και όμως τόσο απίστευτα γιορτινή εκδοχή του χοιρινού με κάστανα και κρασί!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 2 κιλά χοιρινό κρέας κομμένο σε μεγάλα κομμάτια
- 2 κιλά κάστανα βρασμένα ή ψημένα και ξεφλουδισμένα
- 1 ποτηράκι ελαιόλαδο
- 1 ποτηράκι κρασί
- 1 μεγάλο κρεμμύδι
- 1 ποτήρι χλιαρό νερό
Τρόπος Μαγειρέματος
- Τσιγάρισε το κρέας με το λάδι και το κρεμμύδι και αφού μαραθεί πρόσθεσε το κρασί.
- Ρίξε το νερό και άφησέ το να βράσει.
- Όταν μαλακώσει το κρέας και μείνει με λίγο ζουμί, ρίξε τα κάστανα και άφησέ το για ένα τέταρτο να δέσει η σάλτσα του.
Tip
Προτίμησε κομμάτια χοιρινής σπάλας ή ψαρονέφρι για τη συνταγή σου!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ