Το χοιρινό θα γίνει τρυφερό στη γάστρα και θα δέσει τέλεια με την μουστάρδα και τις πιπεριές. Γευστικό τρικ….η κρέμα γάλακτος που προσθέτεις στο τέλος της συνταγής!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 1 κιλό χοιρινό κομμένο σε μερίδες (μικρά κομμάτια)
- 3 πολύχρωμες πιπεριές – πράσινη, κόκκινη και κίτρινη
- 4 μέτριες πατάτες
- 150 γρ. μουστάρδα απαλή
- 250 γρ. κρέμα γάλακτος
- Αλάτι, πιπέρι
- Λάδι
Τρόπος Μαγειρέματος
- Σόταρε το χοιρινό σε αντικολλητικό τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο
- Προθέρμανε τον φούρνο στους 200 °C
- Καθάρισε και κόψε τις πατάτες σε λεπτές στρογγυλές φέτες
- Κόψε τις πιπεριές σε μικρά κυβάκια
- Βάλε το χοιρινό σε γάστρα με λίγο λάδι, πατάτες και ένα ποτήρι νερό
- Πασπάλισε με αλάτι, πιπέρι και την μουστάρδα. Ανακάτεψε με τα χέρια ώστε να αναμειχθούν όλα τα υλικά
- Ψήσε στο φούρνο για τουλάχιστον 45 λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν οι πατάτες.
- Όταν ψηθεί, περίχυσε την γάστρα με την κρέμα γάλακτος και άφησε στο φούρνο για 5 περίπου λεπτά ακόμη
Tip
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ