Χοιρινό με μπύρα

3 ώρες
Χρόνος εκτέλεσης
5
Mερίδες

Θα χρειαστεί χρόνο και υπομονή στο ψήσιμο, όμως η παρασκευή του είναι εύκολη και γρήγορη. Δοκίμασε το και θα έχεις μια εκλεκτή λιχουδιά για τους καλεσμένους σου.

Συστατικά

  • 1 κιλό ξεκοκκαλισμένη χοιρινή ωμοπλάτη
  • 2 φλιτζάνια μαύρη μπύρα
  • 1 μεγάλο κρεμμύδι κομμένο σε ροδέλες
  • 1 βανίλια
  • 1-2 κ.σ Tabasco
  • 6 στρογγυλά ψωμάκια για burger
  • 1 φλιτζάνι τσίλι σος

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Σε μια κατσαρόλα βάλε το κρέας να ψηθεί αργά. Στη συνέχεια πρόσθεσε τα κρεμμύδια
  • Ρίξε από πάνω με το tabasco, τη σος chili, τη μαύρη μπύρα και τη βανίλια
  • Σκέπασε και ψήσε σε πολύ χαμηλή φωτιά για 2-3 ώρες. Μέχρι να διαλύεται το κρέας τελείως με ένα πηρούνι
  • Το κρέας με την σάλτσα και τα κρεμμύδια θα έχει καραμελώσει
  • Ψήσε ελαφρά τα στρογγυλά ψωμάκια κομμένα στα δύο και σέρβιρε το κρέας επάνω στα ψωμάκια

Tip


Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164