Ο Γιάννης Αποστολάκης είναι ειδικός στα γλυκά… έτσι μας δίνει μια απολαυστική κρέμα σεράνο, σερβιρισμένη με απολαυστικά μπισκοτάκια και φρέσκιες φροαύλες.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 5 ασπράδια αυγού
- 50 γρ. ζάχαρη
- 80 γρ. κρέμα γάλακτος
- 20 γρ. κονιάκ
- 180 γρ. σοκολάτα υγείας
- 400 γρ. σαντιγί
- Για το γαρνίρισμα: Στρογγυλά μπισκότα βουτύρου
- 200 γρ. φράουλες
- 125 γρ. σοκολάτα υγείας
Τρόπος Μαγειρέματος
- Χτύπα σε μπολ τα ασπράδια μαζί με τη ζάχαρη σε μαρέγκα και ανακάτεψε καλά με την κρέμα γάλακτος και το κονιάκ
- Στη συνέχεια πρόσθεσε τη σοκολάτα λιωμένη σε μπεν μαρί (να είναι χλιαρή)
- Τέλος, βάλε τη σαντιγί και ανάτεψε με μια σπάτουλα προσεχτικά το μίγμα
- Χρησιμοποίησε για βάση ένα μπισκότο βουτύρου και πρόσθεσε από πάνω μια κουταλιά από την κρέμα
- Στόλισε με τις φράουλες κομμένες στη μέση και επανάλαβε άλλη μια φορά
- Γάρνιρε με φράουλες και ξύσμα μαύρης σοκολάτας
Tip
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ