Ωραία η κρέπα, αλλά κάθε φορά που την επιθυμείς σκέφτεσαι την δίαιτα και μένεις με την ιδεά! Ετοίμασε την παρακάτω συνταγή και δεν θα ανησυχείς πια για την δίαιτά σου.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΥΜΗ: 1 φλιτζάνι άπαχο γάλα
- ¾ του φλιτζανιού αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- 1 αυγό
- Ζαχαρίνη
- ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΜΙΣΗ: 1 ½ φλιτζάνι άπαχο τυρί κρέμα
- ¼ του φλιτζανιού φρέσκο ροδάκινο κομμένο σε κυβάκια
- 1 κ.σ μαρμελάδα πορτοκάλι
- 1 βανίλια
- ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΟΣ: ½ φλιτζάνι γιαούρτι με χαμηλά λιπαρά
- 1 κ.σ μέλι
- Φρέσκα ροδάκινα λιωμένα
Τρόπος Μαγειρέματος
- Ανακάτεψε το γάλα με το αλεύρι, το αυγό και 2 κ.γ ζαχαρίνη μέχρι να γίνουν μια ομοιόμορφη ζύμη
- Ζέστανε ένα μεγάλο, ρηχό αντικολλητικό τηγάνι και ρίξε μια μικρή μπάλα μαργαρίνη
- Βάλε μια μεγάλη κουταλιά από την παχύρευστη ζύμη στο τηγάνι και δοκίμασε να περιστρέψεις το τηγάνι, ώστε να καλυφθεί όλη του η επιφάνεια
- Μόλις ψηθεί γύρισέ την προσεκτικά από την άλλη πλευρά
- Ανακάτεψε το τυρί κρέμα με τα κυβάκια ροδάκινου και 2 κ.σ. ζαχαρίνη, την μαρμελάδα πορτοκάλι και τη βανίλια
- Σε ένα άλλο μπολ βάλε το γιαoύρτι με το μέλι και τα λιωμένα ροδάκινα για την σος
- Γέμισε τις κρέπες με το μείγμα του τυριού-μαρμελάδας, δίπλωσε την και ρίξε λίγη από την σος
Tip
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ