Κρέπες με σος ροδάκινου

30 Λεπτά
Χρόνος εκτέλεσης
5
Mερίδες

Ωραία η κρέπα, αλλά κάθε φορά που την επιθυμείς σκέφτεσαι την δίαιτα και μένεις με την ιδεά! Ετοίμασε την παρακάτω συνταγή και δεν θα ανησυχείς πια για την δίαιτά σου.

Συστατικά

  • ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΥΜΗ: 1 φλιτζάνι άπαχο γάλα
  • ¾ του φλιτζανιού αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 1 αυγό
  • Ζαχαρίνη
  • ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΜΙΣΗ: 1 ½ φλιτζάνι άπαχο τυρί κρέμα
  • ¼ του φλιτζανιού φρέσκο ροδάκινο κομμένο σε κυβάκια
  • 1 κ.σ μαρμελάδα πορτοκάλι
  • 1 βανίλια
  • ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΟΣ: ½ φλιτζάνι γιαούρτι με χαμηλά λιπαρά
  • 1 κ.σ μέλι
  • Φρέσκα ροδάκινα λιωμένα

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Ανακάτεψε το γάλα με το αλεύρι, το αυγό και 2 κ.γ ζαχαρίνη μέχρι να γίνουν μια ομοιόμορφη ζύμη
  • Ζέστανε ένα μεγάλο, ρηχό αντικολλητικό τηγάνι και ρίξε μια μικρή μπάλα μαργαρίνη
  • Βάλε μια μεγάλη κουταλιά από την παχύρευστη ζύμη στο τηγάνι και δοκίμασε να περιστρέψεις  το τηγάνι, ώστε να καλυφθεί όλη του η επιφάνεια
  • Μόλις ψηθεί γύρισέ την προσεκτικά από την άλλη πλευρά
  • Ανακάτεψε το τυρί κρέμα με τα κυβάκια ροδάκινου και 2 κ.σ. ζαχαρίνη, την μαρμελάδα πορτοκάλι και τη βανίλια
  • Σε ένα άλλο μπολ βάλε το γιαoύρτι με το μέλι και τα λιωμένα ροδάκινα για την σος
  • Γέμισε τις κρέπες με το μείγμα του τυριού-μαρμελάδας, δίπλωσε την και ρίξε λίγη από την σος

Tip


Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164