Ιδιαίτερη σαλάτα με θαλασσινή γεύση.
Θερμίδες: 299/ μερίδα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- Για τη σαλάτα:
- 240γρ. τορτελίνια με γέμιση σπανάκι
- 800γρ. μικρές γαρίδες καθαρισμένες
- 1/4 κρεμμύδι, κομμένο σε λεπτές φέτες
- 2 ματσάκια σέλινο, κομμένα σε φέτες
- 30γρ. κάπαρη
- 1/4φλ. μαύρες ελιές, κομμένες σε φέτες
- 2κ. σούπας μαϊντανό, ψιλοκομμένο
- 2κ. σούπας βασιλικό, ψιλοκομμένο
- Για το dressing:
- 2κ. σούπας ελαιόλαδο
- 1 σκελίδα σκόρδο, λιωμένη
- 1/2κ. γλυκού ξύδι
- Χυμός από 1 λεμόνι
- 3/4κ. γλυκού αλάτι
- Πιπέρι
Τρόπος Μαγειρέματος
- Βράσε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες στη συσκευασία.
- Σε μια κατσαρόλα με νερό και αλάτι, βράσε τις γαρίδες για 2 – 3 λεπτά (ή μέχρι να γίνουν ροζ).
- Σε ένα μικρό μπολ ανακάτεψε όλα τα τα υλικά για το dressing.
- Σε ένα μεγάλο μπολ ανακάτεψε τα τορτελίνια, τις γαρίδες, το dressing και τα υπόλοιπα υλικά.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ