Λατρεύεις τη μαύρη ζάχαρη στον καφέ αλλά και στα γλυκά… είναι άλλωστε και μια πολύ καλή επιλογή αντικατάστασης της επεξεργασμένης λευκης!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Αν ναι, τότε θα γνωρίζεις πως η υφή της είναι κάπως κολλώδης και υγρή. Αν λοιπόν την αφήσεις στο ντουλάπι, ακομη και κλεισμένη καλά θα ξεραθεί. Το μυστικό είναι να συντηρείς το βαζάκι με την ζάχαρη στο ψυγείο. Προτίμησε γυάλινο βάζο με καπάκι που κλείνει καλά και σφραγίζει το στόμιο με λάστιχο. Με αυτό τον τρόπο θα διατηρήσεις την υγρασία και την υπέροχη υφή της για όσο χρονικό διάστημα χρειαστεί.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ