Είναι η βάση – κυριολεκτικά – για να φτιάξεις κάθε συνταγή. Να κόψεις το κρέας, να ψιλοκόψεις λαχανικά και μυρωδικά.
Η καλύτερη επιλογή είναι η ξύλινη βάση κοπής, γιατί σύμφωνα με έρευνες είναι αυτή που αντέχει περισσότερο και δεν κρατάει μικρόβια. Αρκεί να το καθαρίζεις με ξύδι και χλωρίνη κάθε φορά που τελειώνεις με τη χρήση σου. Γιατί όμως να πάρεις δύο; Μα, επειδή εκεί που κόβεις κρέας και ειδικά κοτόπουλο δεν μπορείς παράλληλα να κόβεις λαχανικά και το αντίθετο. Και επειδή είναι πολύ πιθανό να θέλεις να κάνεις και τα δύο για μια συνταγή, φρόντισε να έχεις δύο ξύλα κοπής!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ