Καλοκαιρινό chili με λαχανικά, cheddar και γιαούρτι
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 3 κ. σούπας ηλιέλαιο
- 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 3 σκελίδες σκόρδο λιωμένες
- 2 κ. σούπας chili powder
- 2 κ. γλυκού κύμινο
- 1 κόκκινη πιπεριά ψιλοκομμένη
- 2 μανιτάρια πορτομπέλο ψιλοκομμένα
- 2 φλ. καλαμπόκι
- 2 συσκευασίες κόκκινα φασόλια
- 1 ντομάτα κονκασέ
- αλάτι, πιπέρι
- τριμμένο cheddar
- γιαούρτι
- φρέσκος κόλιανδρος
- 8 τορτίγιες καλαμποκιού
Τρόπος Μαγειρέματος
- Ζέστανε το λάδι σε μια μεγάλη κατσαρόλα σε μεσαία φωτιά.
- Πρόσθεσε στην κατσαρόλα το κρεμμύδι και σοτάρισέ το για τρία λεπτά.
- Ανακάτεψε και το σκόρδο, το chili powder και το κύμινο στην κατσαρόλα και συνέχισε το σοτάρισμα μέχρι να μαλακώσει το κρεμμύδι.
- Ρίξε και την πιπεριά, τα μανιτάρια και το καλαμπόκι και μαγείρεψέ τα για άλλα τρία λεπτά.
- Πρόσθεσε τα φασόλια, την ντομάτα κονκασέ, ενάμισι φλιτζάνι νερό και αλατοπίπερο.
- Μόλις ξεκινήσει ο βρασμός ανακάτεψε καλά τα υλικά και χαμήλωσε τη φωτιά.
- Σιγόβρασε το φαγητό για περίπου 20 λεπτά και αλατοπιπέρωσε ξανά.
- Μοίρασε το μείγμα σε μπολ, πασπάλισε με μπόλικο τυρί και σέρβιρε με μια κουταλιά γιαούρτι, φύλλα κόλιανδρου και ζεστές τορτίγιες.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ