Τραγανά και αρωματικά φασολάκια ψημένα στον φούρνο με παρμεζάνα και μυρωδικά
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 1 kg φασολάκια καθαρισμένα
- 3 κ. σούπας ελαιόλαδο
- 1 κ. γλυκού αλάτι
- 1/2 κ. γλυκού πιπέρι
- 1 κ. γλυκού σκόνη σκόρδου
- 1/2 κ. γλυκού θυμάρι ξερό
- 1/2 φλ. τρίμμα ψωμιού
- 6 κ. σούπας παρμεζάνα τριμμένη
Τρόπος Μαγειρέματος
- Προθέρμανε τον φούρνο στους 220 βαθμούς, τοποθέτησε την σχάρα στην μεσαία θέση και άλειψε λάδι σε ένα ταψί.
- Σε ένα μπολ ανακάτεψε καλά τα καθαρισμένα φασολάκια με το λάδι.
- Άπλωσε τα φασολάκια στο ταψί σε μία στρώση.
- Πασπάλισε με το αλατοπίπερο, την σκόνη σκόρδου και το θυμάρι και ανακάτεψέ τα καλά.
- Πρόσθεσε και το τρίμμα ψωμιού και την παρμεζάνα, ώστε να καλυφθεί όλη η επιφάνεια του ταψιού.
- Ψήσε για περίπου 25 λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν τα φασολάκια και σέρβιρε όσο είναι ζεστά.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ