Αν δεν είσαι λατρης των παραδοσιακών λαδερών, ίσως με έξυπνες παραλλαγές να εκτιμήσεις τη γεύση και τις “δυνατότητές” τους. Τα φασολάκια με μπύρα είναι μια τέτοια, πεντανόστιμη συνταγή. Μπορείς να τα απολαύσεις ζεστά ή κρύα σαν σαλάτα.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 500 γρ. φρέσκα φασολάκια
- 1 μέτριο κρεμμύδι
- 1 μεγάλο καρότο
- 5-4 κλαδάκια άνηθο
- 1 κουτάκι μπύρα
- 1 φλιτζάνι του καφέ ελαιόλαδο
Τρόπος Μαγειρέματος
- Τρίψε το κρεμμύδι σε τρίφτη ή με ένα πολυμίξερ
- Σε μια μικρή κατσαρόλα, βάλε το λάδι να ζεστάνει και σόταρε το κρεμμύδι
- Κόψε το καρότο σε ροδέλες και ψιλόκοψε τον άνηθο
- Πρόσθεσε τα υπόλοιπα υλικά και άφησε το φαγητό να βράσει και να πιει όλα τα υγρά του
Tip
Tι θα έλεγες για λίγη τριμμένη παρμεζάνα, όσο τα φασολάκια σου είναι ζεστά;
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ