Μήπως είναι το αγαπημένο σου συνοδευτικό όταν παραγγέλνεις κινέζικο; Ξέρεις πόσο γρήγορα θα το ετοιμάσεις; Μέχρι να πεις κύμινι…. Με δύο τρεις έξυπνες κινήσεις, το πεντανόστιμο ρυζάκι σου με λαχανικά και αυγό θα βρίσκεται στο τραπέζι σου σε δέκα μόλις λεπτά.
Θερμίδες 250
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 1 πράσινη πιπεριά
- 1 κόκκινη πιπεριά
- 10 φρέσκα φασολάκια
- 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 3 σκελίδες σκόρδο λιωμένο
- Λίγο τριμμένο τζίντζερ
- 2 χτυπημένα αυγά με λίγο νερό
- Ελαιόλαδο
- 2 κ.σ. σος σόγιας
- 1 σακουλάκι ρύζι που βράζει σε 10 λεπτά (μέσα στο σακουλάκι του)
Τρόπος Μαγειρέματος
- Βάλε το ρύζι να βράσει μέσα στο σακουλάκι του σύμφωνα με τις οδηγίες του πακέτου. Φρόντισε να το βγάλεις 3 λεπτά νωρίτερα από το χρόνο βρασμού
- Παράλληλα βάλε ελαιόλαδο σε ένα γουόκ ή αντικολλητικό σκεύος να κάψει και μάρανε λίγο τα λαχανικά σου
- Πρόσθεσε το κρεμμύδι, το σκόρδο, το τζίντζερ και τα αυγά
- Ανακάτεψε καλά πάνω στη φωτιά να ζεσταθούν όλα τα υλικά και ράντισε με τη σος σόγιας και λίγο ακόμη ελαιόλαδο
Tip
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ