Βάλε την… ομελέτα σου στο φούρνο να γίνει νόστιμη, τραγναή υπέροχη και απολαυστική χωρίς να την τηγανίσεις! Υπέροχη ιδέα…
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 4 φέτες μπέικον κομμένες σε κομματάκια
- 2 φλιτζάνια πατάτες τριμμένες στον τρίφτη να γίνουν σαν μαλλί
- 1 φλιτζάνι φρέσκο μπρόκολο
- 1/2 φλιτζάνι ψιλοκομμένη πιπεριά
- 1/2 φίτζάνι κρεμμύδι
- 1 κ.γ. ξηρό δενδρολίβανο
- 6 αυγά
- 3 κ.σ. νερό
- 1/2 κ.γ. αλάτι
- 1/4 κ.γ. πιπέρι
- 1/4 κ.γ. πάπρικα
Τρόπος Μαγειρέματος
- Σε ένα τηγανάκι φρυγάνισε το μπέικον και άφησε σε απορροφητικό χαρτί να στραγγίξει
- Στο ίδιο τηγανάκι πρόσθεσε τις πατάτες, το μπρόκολο την πιπεριά, το κρεμμύδι και το δενδρολίβανο
- Σκέπασε και άφησε σε χαμηλή φωτιά να μαλακώσουν τα λαχανικά για περίπου 10 λεπτά. Κατέβασε από τη φωτιά και ρίξε σε πυρίμαχο σκεύος
- Χτύπησε σε ένα μπολ τα αυγά, το νερό, το αλάτι και το πιπέρι και πρόσθεσε πάνω από τα λαχανικά σου
- Από πάνω ρίξε το μπέικον και βάλε στο φούρνο στους 180oC gia 12-15 λεπτά να ψηθούν καλά τα αυγά
Tip
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ