Ψητές γαρίδες με τρυφερό καλαμπόκι, βραστές πατατούλες και λουκάνικο, αρωματισμένα με σκόρδο
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 500 gr baby πατάτες
- 3 ρόκες καλαμπόκι κομμένες σε έξι κομμάτια
- 1/4 φλ. βούτυρο λιωμένο
- 4 σκελίδες σκόρδο λιωμένες
- 1 κ. σούπας μείγμα μπαχαρικών για ψητά
- 500 gr γαρίδες καθαρισμένες
- 350 gr λουκάνικο σε φέτες
- 1 λεμόνι
- 2 κ. σούπας μαϊντανός ψιλοκομμένος
Τρόπος Μαγειρέματος
- Προθέρμανε το φούρνο στους 200 βαθμούς και άλειψε με λίγο λάδι ένα μεγάλο ταψί.
- Σε μια μεγάλη κατσαρόλα με αλατισμένο νερό βράσε τις πατάτες για περίπου 13 λεπτά και τα τελευταία πέντε λεπτά πρόσθεσε και το καλαμπόκι.
- Σε ένα μικρό μπολ ανακάτεψε το βούτυρο με το σκόρδο και το μείγμα μπαχαρικών.
- Βάλε τις πατάτες, το καλαμπόκι, τις γαρίδες και το λουκάνικο στο ταψί.
- Πρόσθεσε το μείγμα βουτύρου, ανακάτεψε καλά τα υλικά και άπλωσέ τα σε μία στρώση.
- Ψήσε για περίπου 15 λεπτά και σέρβιρε με στυμμένο λεμόνι και μαϊντανό.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ