Αντικαθιστούμε το ρύζι με couscous και σερβίρουμε γεμιστά… μια παραλλαγή για όσους βαρέθηκαν τα παραδοσιακά γεμιστά και θέλουν να βάλουν και άλλα υλικά στην κουζίνα τους!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 4 μέτριες ώριμες ντομάτες
- 40 γρ. couscous
- 1 μικρό κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο
- 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
- Αλάτι και πιπέρι
- 4 κ.σ. μαϊντανό ψιλοκομμένο
- 2 κ.σ. τριμμένη παρμεζάνα
- 2 κ.σ. ψίχα μπαγιάτικου ψωμιού
- Ελαιόλαδο
Τρόπος Μαγειρέματος
- Πλύνε τις ντομάτες και σκούπισε. Άδειασε το εσωτερικό τους προσεκτικά και άφησε τις ντομάτες ανάποδα να στραγγίξουν. Κράτησε τα καπάκια
- Βράσε νερό και βάλε σε ένα μπολ μαζί με το couscous να μουλιάσει και να φουσκώσει για 10 λεπτά
- Ψιλόκοψε τις ντομάτες και βάλε σε μπολ μαζί με το κρεμμύδι, το μαϊντανό, το ψωμί τριμμένο και το τυρί μαζί με ελαιόλαδο
- Ανάμειξε όλα τα υλικά σου μαζί με το couscous και γέμισε τις ντομάτες. Βάλε σε ταψάκι, ράντισε με ελαιόλαδο και ψήσε στους 190oC για 20 25 λεπτά
- Σέρβιρε
Tip
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ