Δροσερή και πεντανόστιμη σαλάτα με κολοκύθια στο γκριλ, ντοματίνια και φέτα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 4 κολοκυθάκια κομμένα κατά μήκος στη μέση
- 2 κ. σούπας ελαιόλαδο
- 2 φλ. ντοματίνια κομμένα στη μέση
- 430 gr βρασμένα ρεβίθια
- 2 κ. σούπας βαλσαμικό ξύδι
- 1/ φλ. ψιλοκομμένος βασιλικός
- 100 gr φέτα
- αλάτι, πιπέρι
Τρόπος Μαγειρέματος
- Βάλε την γκριλιέρα σε μέτρια προς δυνατή φωτιά και άλειψε τα κολοκυθάκια με μία κουταλιά λάδι.
- Αλατοπιπέρωσέ τα καλά και τοποθέτησέ τα στην γκριλιέρα αφού έχει κάψει στην εστία της κουζίνας.
- Ψήσε για περίπου 10 λεπτά, αφαίρεσέ τα από το σκεύος και άφησέ τα να έρθουν σε θερμοκρασία δωματίου.
- Μόλις κρυώσουν τα κολοκυθάκια, κόψ’ τα σε φέτες (μισοφέγγαρα).
- Σε ένα μεγάλο μπολ ανακάτεψε τα κολοκυθάκια με τα ντοματίνια, τα ρεβίθια, το υπόλοιπο λάδι, το ξύδι και αλατοπίπερο.
- Πρόσθεσε τον βασιλικό και θρυμμάτισε από πάνω τη φέτα με τα χέρια σου.
- Ανακάτεψε με προσοχή και σέρβιρε.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ