Ζουμερό τουρλού λαχανικών της εποχής με τηγανητά αυγά
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 1 κ. σούπας ελαιόλαδο
- 1 μικρό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη
- 2 μέτρια κολοκυθάκια ψιλοκομμένα
- 2 μέτριες ντομάτες ψιλοκομμένες
- 1/2 κ. γλυκού θυμάρι
- 1 κ. γλυκού πάπρικα καπνιστή
- 1 μέτρια πιπεριά ψιλοκομμένη
- αλάτι, πιπέρι
- 2 μεγάλα αυγά
Τρόπος Μαγειρέματος
- Σε ένα μεγάλο τηγάνι ζέστανε το λάδι σε μέτρια φωτιά και σοτάρισε το κρεμμύδι για πέντε λεπτά.
- Πρόσθεσε το σκόρδο και σοτάρισε για άλλο ένα λεπτό.
- Πρόσθεσε και το κολοκύθι και συνέχισε το μαγείρεμα για 10 λεπτά.
- Ρίξε τις ντομάτες, το θυμάρι και την πάπρικα και σιγόβρασε για 20 λεπτά.
- Στο φούρνο ψήσε την πιπεριά ολόκληρη για 15 λεπτά, αφαίρεσε τα σπόρια και το κοτσάνι και κόψ’ την σε κυβάκια.
- Αφαίρεσε το τηγάνι από τη φωτιά, πρόσθεσε την ψητή πιπεριά και αλατοπίπερο και άφησε να κρυώσει το φαγητό.
- Τηγάνισε τα αυγά σε ένα τηγάνι με ελάχιστο λάδι.
- Σέρβιρε το τουρλού με έξτρα πιπέρι και με ένα αυγό σε κάθε πιάτο.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ