Ζουμερό και τραγανό κάρυ με κολοκύθα και γάλα καρύδας
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 1 κ. σούπας ελαιόλαδο
- 1 κ. σούπας τριμμένο τζίντζερ
- 2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες
- 2 κ. σούπας πάστα κάρυ
- 4 φλ. κολοκύθα σε κύβους
- 1 μικρό μπρόκολο σε φουντίτσες
- 1 μέτρια κόκκινη πιπεριά σε λωρίδες
- 1 συσκευασία γάλα καρύδας
- 3/4 φλ. νερό
- αλάτι
- φρέσκος κόλιανδρος
- βρασμένο ρύζι
Τρόπος Μαγειρέματος
- Στο γουόκ ή ένα βαθύ τηγάνι ζέστανε το λάδι σε μέτρια φωτιά.
- Πρόσθεσε το τζίντζερ και το σκόρδο και σοτάρισέ τα για περίπου δύο λεπτά.
- Πρόσθεσε την πάστα κάρυ και σοτάρισε για άλλα δύο λεπτά.
- Ρίξε στο σκεύος και την κολοκύθα, το μπρόκολο και την πιπεριά, ανακάτεψε καλά και πρόσθεσε το γάλα καρύδας.
- Μόλις ξεκινήσει ο βρασμός, κάλυψε με το καπάκι και άφησε να σιγοβράσει για περίπου 15 λεπτά.
- Πρόσθεσε αλάτι και σέρβιρε πάνω από το βρασμένο ρύζι, πασπαλίζοντας με ψιλοκομμένο κόλιανδρο.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ