Κάρυ με κολοκύθα και τζίντζερ

25 λεπτά
Χρόνος εκτέλεσης
5
Mερίδες

Ζουμερό και τραγανό κάρυ με κολοκύθα και γάλα καρύδας

Συστατικά

  • 1 κ. σούπας ελαιόλαδο
  • 1 κ. σούπας τριμμένο τζίντζερ
  • 2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες
  • 2 κ. σούπας πάστα κάρυ
  • 4 φλ. κολοκύθα σε κύβους
  • 1 μικρό μπρόκολο σε φουντίτσες
  • 1 μέτρια κόκκινη πιπεριά σε λωρίδες
  • 1 συσκευασία γάλα καρύδας
  • 3/4 φλ. νερό
  • αλάτι
  • φρέσκος κόλιανδρος
  • βρασμένο ρύζι

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Στο γουόκ ή ένα βαθύ τηγάνι ζέστανε το λάδι σε μέτρια φωτιά.
  • Πρόσθεσε το τζίντζερ και το σκόρδο και σοτάρισέ τα για περίπου δύο λεπτά.
  • Πρόσθεσε την πάστα κάρυ και σοτάρισε για άλλα δύο λεπτά.
  • Ρίξε στο σκεύος και την κολοκύθα, το μπρόκολο και την πιπεριά, ανακάτεψε καλά και πρόσθεσε το γάλα καρύδας.
  • Μόλις ξεκινήσει ο βρασμός, κάλυψε με το καπάκι και άφησε να σιγοβράσει για περίπου 15 λεπτά.
  • Πρόσθεσε αλάτι και σέρβιρε πάνω από το βρασμένο ρύζι, πασπαλίζοντας με ψιλοκομμένο κόλιανδρο.

Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164