Ο Jamie Oliver είναι διάσημος Βρετανός σεφ και επιχειρηματίας. Έχει παρουσιάσει εκπομπές και συγγράψει πολλά βιβλία μαγειρικής.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 2 κ. σούπας ελαιόλαδο
- 2 κρεμμύδια
- 3 κ. σούπας πάστα κάρυ
- 1 μικρή πιπεριά τσίλι
- 1/2 τζίντζερ
- 1 ματσάκι φρέσκο κόλιανδρο
- 3 γλυκοπατάτες
- 1 κονσέρβα ρεβίθια
- 1 ντοματοχυμό
- 400 ml γάλα καρύδας
- 400 gr σπανάκι
Τρόπος Μαγειρέματος
- Ζέστανε δύο κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο σε μεγάλο τηγάνι.
- Ρίξε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι και την πάστα κάρυ και τσιγάρισε για 10 λεπτά.
- Κόψε σε πολύ λεπτές φέτες το τσίλι, τρίψε το τζίντζερ, κόψε μόνο τα κοτσάνια του κόλιανδρου και τις γλυκοπατάτες σε κύβους.
- Πρόσθεσέ τα όλα στο τηγάνι, σούρωσε το νερό από τα ρεβίθια και πρόσθεσε και αυτά και μαγείρεψε για 10 λεπτά.
- Ρίξε και τον ντοματοχυμό και 200 ml νερό και άσε να βράσει σε χαμηλή φωτιά για 15 λεπτά με το καπάκι.
- Αφαίρεσε το καπάκι και άφησε το φαγητό να συνεχίσει το βρασμό ανακατεύοντας για άλλα περίπου 15 λεπτά, μέχρι να μαλακώσει η γλυκοπατάτα.
- Πρόσθεσε το γάλα καρύδας και βράσει για δυο λεπτά ακόμη.
- Σέρβιρε με αρωματικό ρύζι και πασπαλισμένο με τα φύλλα κόλιανδρου.
Tip
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ