Τα απλά πράγματα είναι πάντα τα καλύτερα! Τι χρειάζεσαι: Κουνουπίδι, αυγουλάκια και αλατοπίπερο! Και έτοιμο το φαγάκι σε χρόνο dt!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 1 κιλό κουνουπίδι
- 8 αυγά
- 4 κ.σούπας γάλα
- αλάτι, πιπέρι, ρίγανη
Τρόπος Μαγειρέματος
- Πλύνε το κουνουπίδι και το κόψ’ το σε μικρά μπουκετάκια.
- Βράσε το κουνουπίδι σε αλατοπίπερο ώσπου να μαλακώσει (όχι να λιώσει).
- Στράγγισέ το καλά και στρώσ’ το ομοιόμορφα σε ταψί.
- Χτύπα τα αυγά με το γάλα, λίγο αλάτι, πιπέρι και ρίγανη.
- Περίχυσε το κουνουπίδι και ψήσ’ το σε μέτριο φούρνο (170 βαθμούς), ώσπου να φουσκώσει και να πάρει χρώμα.
Tip
Για έξτρα γεύση και χρώμα, πασπάλισε το κουνουπίδι σου με 2-3 κουταλιές παρμεζάνα πριν το βάλεις στο φούρνο!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ