Νόστιμο και γρήγορο “τουρλού” στην κατσαρόλα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 1 κ. σούπας ελαιόλαδο
- 1 κρεμμύδι
- 2 πράσα
- 2 καρότα
- 2 σκελίδες σκόρδο
- 1 κ. γλυκού καπνιστή πάπρικα
- ½ κ. γλυκού θυμάρι
- 2 πατάτες
- 600 ml ζωμός λαχανικών
- ½ κουνουπίδι
- 1 κονσέρβα φασόλια
- 2 κ. σούπας μαϊντανός
- αλάτι, πιπέρι
Τρόπος Μαγειρέματος
- Ζέστανε το λάδι σε μια κατσαρόλα και τσιγάρισε το κρεμμύδι και το πράσο για πέντε λεπτά.
- Πρόσθεσε τα καρότα, το σκόρδο λιωμένο, την πάπρικα και το θυμάρι, ανακάτεψε καλά και άσε να μαγειρευτούν για πέντε λεπτά.
- Πρόσθεσε τις πατάτες σε κύβους και το ζωμό λαχανικών και όταν ξεκινήσει ο βρασμός χαμήλωσε τη φωτιά και άσε να βράσει για δέκα λεπτά.
- Όταν αρχίσουν οι πατάτες να μαλακώνουν, πρόσθεσε στην κατσαρόλα το κουνουπίδι και βράσε για άλλα πέντε λεπτά.
- Όταν όλα τα λαχανικά είναι σχεδόν έτοιμα, πρόσθεσε τα φασόλια, μαγείρεψε για πέντε λεπτά ακόμη και ρίξε στην κατσαρόλα τον ψιλοκομμένο μαϊντανό και αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
- Σέρβιρε με ζεστό φρυγανισμένο ψωμί.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ