Λαχταριστή μακαρονάδα με μανιτάρια και κολοκυθάκια σε κρέμα παρμεζάνας αρωματισμένη με θυμάρι
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 450 gr σπαγγέτι
- 500 gr μανιτάρια σε φέτες
- 2 κολοκυθάκια σε φέτες
- 2/3 φλ. αρακάς
- 2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες
- 2 κλωνάρια θυμάρι
- αλάτι, πιπέρι
- 1/3 φλ. τριμμένη παρμεζάνα
- 1/4 φλ. κρέμα γάλακτος
Τρόπος Μαγειρέματος
- Σε μια μεγάλη κατσαρόλα σε μέτρια προς δυνατή φωτιά βάλε τα σπαγγέτι με τα μανιτάρια, τα κολοκυθάκια, τον αρακά, το σκόρδο και το θυμάρι.
- Πρόσθεσε τεσσεράμισι κούπες νερό και αλατοπίπερο και άφησε να πάρουν βράση.
- Μόλις ξεκινήσει ο βρασμός, χαμήλωσε τη φωτιά και άφησε τα υλικά να σιγοβράσουν ξεσκέπαστα για περίπου 10 λεπτά.
- Μόλις απορροφηθεί το νερό, αφαίρεσε το θυμάρι και πρόσθεσε την παρμεζάνα και την κρέμα γάλακτος και ανακάτεψε καλά.
- Σέρβιρε όσο είναι ακόμα ζεστά με έξτρα παρμεζάνα και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ