Μανιτάρια κοκκινιστά

30 λεπτά
Χρόνος εκτέλεσης
5
Mερίδες

Τα μανιτάρια τρώγονται όλες τις εποχές και με όλους τους τρόπους και αυτή η συνταγή είναι ιδανική και για vegeterian! Αγόρασε τα υλικά σου εδώ!

Συστατικά

  • 1 κιλό φρέσκα μικρά μανιτάρια κομμένα σε φέτες
  • 2 μεγάλα κρεμμύδια τριμμένα
  • 5 ντομάτες
  • Ελαιόλαδο για το τηγάνι
  • Αλάτι, πιπέρι, ρίγανη
  • 1 κ.σούπας πελτέ τομάτας
  • Φύλλα μαϊντανού ψιλοκομμένα

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Αφαίρεσε τη φλούδα και τους σπόρους από τις ντομάτες ψιλόκοψέ τες.
  • Βάλε λίγο ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι και σώταρε τα κρεμμύδια.
  • Πρόσθεσε την ντομάτα και τα μανιτάρια και ανακάτεψε.
  • Αραίωσε τον πελτέ της ντομάτας με μερικές κουταλιές νερό και ρίξτην στο τηγάνι.
  • Αλατοπιπέρωσε και ρίξε λίγη ρίγανη.
  • Αν το φαγητό σου είναι στεγνό πρόσθεσε λίγο νερό.
  • Άφησε να βράσουν μέχρι τα μανιτάρια να είναι τρυφερά και μαλακά.
  • Γάρνιρε με φύλλα μαϊντανού.

Tip

Ιδανικός συνδυασμός για τα μανιτάρια αυτά είναι φυσικά το ρύζι! Επίσης αντί για κανονική ντομάτα μπορείς να χρησιμοποιήσεις ντοματίνια τσέρι!

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164