Σιγοψημένα μανιτάρια σε ζωμό κόκκινου κρασιού με άρωμα άνηθου
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 2 kg μανιτάρια
- 1 lt κόκκινο κρασί
- 2 φλ. βραστό νερό
- 250 gr βούτυρο
- 1 1/2 κ. γλυκού Worcestershire sauce
- 1 κ. γλυκού σπόροι άνηθου
- 1 κ. γλυκού πιπέρι
- 4 κύβοι βοδινού
- 4 κύβοι κοτόπουλου
- 4 σκελίδες σκόρδου
- αλάτι
Τρόπος Μαγειρέματος
- Πλύνε και στέγνωσε καλά τα μανιτάρια (ή σκούπισέ τα με καθαρή πετσέτα) και ριξ΄τα σε μια μεγάλη κατσαρόλα.
- Πρόσθεσε το κρασί, το βραστό νερό, το βούτυρο, τη Worcestershire sauce, τους σπόρους άνηθου, το πιπέρι, τους κύβους βοδινού και κοτόπουλου και το σκόρδο και ανακάτεψε καλά.
- Σε μέτρια προς δυνατή φωτιά, άφησε τα υλικά να πάρουν βράση και μόλις ξεκινήσει ο βρασμός χαμήλωσε τη φωτιά, κάλυψε με το καπάκι και άφησε να σιγοβράσουν για έξι ώρες.
- Αφαίρεσε το καπάκι και συνέχισε να βράζεις για τρεις ώρες.
- Πρόσθεσε αλάτι στο τέλος του βρασμού και σέρβιρε τα σχεδόν μαύρα μανιτάρια με ζεστό φρυγανισμένο ψωμί.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ