Μεξικάνικα νάτσος με καλαμπόκι και τυριά

30 λεπτά
Χρόνος εκτέλεσης
6
Mερίδες
Εύκολη
Βαθμός δυσκολίας

Τσιπς τορτίγιας με κρέμα καλαμποκιού, λιωμένο τυρί και γιαούρτι

Συστατικά

  • 3 φλ. καλαμπόκι
  • 1/4 φλ. μαγιονέζα
  • 1 1/2 κ. γλυκού πιπέρι καγιέν
  • 3/4 κ. γλυκού πάπρικα καπνιστή
  • χυμός από 1 lime
  • ξύσμα από 1 lime
  • αλάτι, πιπέρι
  • 1 πακέτο τσιπς τορτίγιας
  • 230 gr τριμμένη γραβιέρα με πιπέρι
  • 1 φλ. τριμμένη παρμεζάνα
  • 1/4 φλ. γιαούρτι
  • 1/4 φλ. ψιλοκομμένος κόλιανδρος

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Προθέρμανε το φούρνο στους 200 βαθμούς και άλειψε με λίγο λάδι ένα ταψί.
  • Σε ένα μεγάλο μπολ ανακάτεψε το καλαμπόκι με τη μαγιονέζα, το πιπέρι καγιέν, την πάπρικα, το χυμό και το ξύσμα lime και αλατοπίπερο.
  • Άπλωσε μία στρώση από τα τσιπς στο ταψί και πασπάλισέ τα με τα μισά τριμμένα τυριά.
  • Άπλωσε πάνω από το τυρί το μείγμα καλαμποκιού και έπειτα πασπάλισε με το υπόλοιπα τυριά.
  • Ψήσε στο φούρνο για περίπου 13 λεπτά και σέρβιρε αμέσως περιχύνοντας με το γιαούρτι και πασπαλίζοντας τον ψιλοκομμένο κόλιανδρο και έξτρα καπνιστή πάπρικα.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164