Ένα εύκολο και γευστικό σνακ από ολόφρεσκο αρακά. Για το απόγευμα, για να το σερβίρεις πριν το κυρίως γεύμα ή ακόμη και να κάνεις με αυτό υπέροχη μακαρονάδα.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 700 γρ. φρέσκο αρακά
- 6 κλωναράκια δυόσμου (κράτησε μόνο τα φύλλα)
- 1 κ.σ. χυμό λεμόνι
- 2 σκελίδες σκόρδο
- 2 κ.σ. ελαιόλαδο
- Αλάτι, πιπέρι
- 10 φέτες φρυγανισμένο ψωμί
Τρόπος Μαγειρέματος
- Bάλε το σκόρδο, τα φυλλαράκια δυόσμου σε έναν επεξεργαστή τροφίμων και λιώσε καλά
- Πρόσθεσε και τον αρακά, το χυμό λεμόνι, το ελαιόλαδο και χτύπησε λίγο ακόμη να πάρεις μια ομοιόμορφη πάστα. Αλατοπιπέρωσε
- Εν τω μεταξύ φρυγάνισε τις φέτες το ψωμί και σέρβιρε με το πέστο αλειμμένο πάνω του
Tip
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ